tandlæge

Lad din tandlæge forebygge sygdomme i tænder og tandkød

Lad din tandlæge forebygge sygdomme i tænder og tandkød

Har du sprunget dit årlige tandlæge besøg over så mange gange at du ikke kan huske hvornår du sidst satte dig i stolen? Så bør du faktisk gribe knoglen og få aftalt en tid til et rutine eftersyn.

Mine tænder har det fint – hvorfor gå til tandlæge?

Måske ser du ikke den store grund til at besøge tandlægen. Du har ikke oplevet problemer med hverken tænder eller tandkød, og intet tyder på at der skulle være noget i vejen med nogen af delene. Men her skal du tænke på at det ikke er alle ansatser til dårligdomme som kan ses med det blotte øjne.

Syre skader kan opstå mellem tænderne og her give anledning til karies, også kendt som huller i tænderne. Betændelse og inflammation under tandkøds randen kan forårsage tandbylder, rod betændelse eller rodspids betændelse. Sådanne tilstande er ikke alene ubehagelige og smertefulde. De kan også forårsage svaghed i kæbe knoglen hvilket gør at du – såfremt forløbet skulle koste dig én eller flere tænder – ikke vil kunne få isat et implantat.

Samtidig er behandlingen både dyr og smertefuld, hvilket også gælder parodontose behandling. Sørger du i stedet for at komme til tandlæge en gang hvert halve eller hele år slipper du med at betale for et tand eftersyn og en tandrensning, som efterlader dine tænder glatte og skinnende og din ånde frisk. Der er, med andre ord, kun gevinst forbundet med at besøge tandlægen. Også selv om tænderne ikke gør noget væsen af sig.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Vallensbæk?

Leder du efter en tandlæge klinik i Vallensbæk kan du med fordel kontakte Tandlæge Mille Kjær. Her vil du få en personlig og professionel service – og gode priser på grundig tandlæge behandling. Du kan læse mere og bestille tid på Tandlæge Mille Kjærs hjemmeside https://www.milletand.dk/