meditation bevægelse

Meditation i bevægelse med Qi Gong

Meditation i bevægelse med Qi Gong

Oplever du ofte stress og udbrændthed i din hverdag – og går du ud over både sind og krop? Så skulle du prøve Qi Gong.

Hvad er Qi Gong?

Qi Gong er meditation bevægelse. Med Qi Gong kan du meditere uden at skulle sidde i samme stilling i lang tid af gangen. Qi Gong inkluderer således også kroppen i meditationen, således at du styrker dit legeme samtidig med at du udfører mindfulness øvelser.

Qi Gong træning består af en række bløde og naturlige bevægelser som udføres i sekvenser. Disse enkle bevægelser udføres i et langsomt tempo, således at kroppen ikke belastes. Under meditation i bevægelse løsnes spændinger i musklerne og leddene blødes op. Qi Gong er især kendt for sin afstressende og beroligende effekt.

Hvor kan jeg dyrke meditation bevægelse i København?

Tæt på Metro stationen ved Magasin på Kongens Nytorv finder du Qi Gong København. Qi Gong København har sin fysiske beliggenhed i Toldbodgade i det idylliske Nyhavn, hvor de inspirerende Qi Gong kurser afholdes.

Hos Qi Gong København afholdes med jævne mellemrum fælles træning hvor du og andre deltagere kan mødes og træne sammen. Der opstår en særlig energi når en gruppe af ligesindede sammen dyrker meditation i bevægelse. Samtidig får alle deltagere mulighed for at udveksle erfaringer, blive inspireret af hverandre, og stille spørgsmål til kursusledere og undervisere angående Qi Gong praksis. Ved fælles træning arbejdes der med de forskellige bevægelser og figurer, og der tilbydes dybdegående guidet meditation.

Det er også muligt at tilmelde sig Qi Gong kurser via Qi Gong København. Disse kurser afholdes over 2 sammenhængende dage. Disse kurser kan indeholde forskellige temaer og vil altid være suppleret med fælles træning. Alle kursister modtager en guidet trænings cd så øvelserne kan laves hjemme. Og så følges alle kurser op med et eftertræf på hvilket det er muligt at dele sine erfaringer fra tiden efter kurset med andre kursister og kursus leder.

Læs mere på qigongkurser.dk