terapi

Mere ro i krop og sind med kropsterapi

Mere ro i krop og sind med kropsterapi

Du har kun én krop, og det er derfor vigtigt, at du værner om både den fysiske krop og dit sind gennem hele livet for at holde dig sund og rask. Sommetider kan der være brug for ekstra hjælp til at komme tilbage på rette spor igen efter en svær situation, og her kan kropsterapi måske være det, der får dig godt videre. Kropsterapi er blandt andet gavnligt, hvis du lider af:

  • Angst og depression
  • Stress
  • Søvnløshed
  • Fysiske smerter

Terapiformen kan dog også bruges i behandlingen af en lang række af andre problemstillinger, og de fleste kan have glæde af at få nye øjne på problemet og vil kunne tage noget positivt med sig fra en session.

 

 

Kropsterapi hos en psykomotorisk terapeut

Der findes mange forskellige typer af kropsterapi, men blandt de mest populære og succesrige er psykomotorisk terapi, der er en type af kropsterapi, hvor krop og sind anskues som sammenhængende, og hvor det derfor er vigtigt at skabe balance i begge dele, hvis klienten skal have det godt og få det optimale ud af sit potentiale.

Psykomotorisk terapeut Trine Pelle har mange års erfaring i at hjælpe sine klienter tilbage på sporet gennem psykomotorisk kropsterapi. Trine Pelles fokus er på at skabe trivsel og selvindsigt og på at give klienten de nødvendige redskaber til at kunne værne om sig selv og agere med respekt for egne grænser. Det kan være svært for mange, men med Trine Pelles hjælp bliver det pludselig nemmere. Mange føler en lethed i kroppen efter et besøg hos Trine, og der er ingen tvivl om, at den psykomotoriske kropsterapi – og Trine Pelle som behandler – kan noget helt særligt. Snyd ikke dig selv for en omgang kropsterapi i kyndige hænder hos Trine Pelle, og oplev, hvordan livskvaliteten styrkes, og du får mere mod på og glæde i hverdagen.