te

Prøv en kop te som alternativ til dine sædvanlige drikke

Prøv en kop te som alternativ til dine sædvanlige drikke

Der er absolut intet fesent ved at drikke te; tænk bare på englænderne, der er vilde med det, og hvor det faktisk er et krav, at deres kampvogne er udstyret med udstyr til at brygge te.

Det siger noget om, hvor omfangsrigt det er at drikke te derovre.

Dog ser vi det som nogle lidt ældre koner, der drikker te under plaiden, mens de lever et kedeligt liv, og det eneste spændende er, når de udfordrer sig selv med et andet tebrev.

Du kommer dog til at gøre noget godt for planeten, hvis du benytter dig af økologisk te, og din krop vil takke dig for at prøve te i forskellige forgreninger, da der er mange lindrende egenskaber ved te.

Og dit sind vil også blive tilfreds, for sådan en kop varm te kan også give ro i hovedet, så man bedre kan koncentrere sig.

Det er godt med afveksling i form af te

Det er heller ikke dyrt at købe te, og man ender også med at have meget te, når man først har købt en god portion.

Det kræver heller ikke så meget at brygge te, så man kan gøre det selv i de mindste hjem med de mindste midler.

Og rengøringen derefter er også til at overskue, når man har drukket te.

De fleste steder i mange byer kan man også bestille en god kop te, når du er ude, om det er på en café eller en restaurant, så du kan nyde sådan en kop til frokost, aftensmad eller en sen aftentime.

Så når du får lyst til en omgang sodavand, eller det bliver tid til en fyraftensøl, føler du, så prøv bare en enkelt gang at udskifte vanen med te.

Ingen siger jo, du skal gøre det hver gang, men måske bliver du så bidt af det, at du får en ny, god vane med at drikke te.