værtshus

Prøv meget af udvalget på et værtshus

Prøv meget af udvalget på et værtshus

Det at tage på pub crawl er blevet en disciplin, som der har fået lov at blomstre gennem de sidste mange år, hvor alt fra ældre til helt unge i grupper deltager i den oplevelse.

Dette kan da også være meget hyggeligt, men med tanke på, at det man dårligt når at falde til ro et enkelt sted, før man skal videre, og man bare bestiller noget almindeligt, at man måske fryser udenfor i de kolde måneder eller ikke lægger mærke til det samme, fordi man er fuld, og det er farligt at vade store grupper rundt i trafikken berusede, så er det måske faktisk ikke så smart.

Egentlig glemmer man lidt oplevelsen i “bare” at sætte sig på et værtshus, man måske kender, eller når man gerne vil opleve et helt nyt sted, som ingen har oplevet før, hvor man så befinder sig mange timer på stedet.

Dette kan gøres i store grupper eller bare nogle få, og er man heldig, så kan man måske endda reservere plads, så man ved, der er siddepladser til alle, når man ankommer.

Man er samlet, passer på hinanden, og så er der det spændende ved, at stedet måske byder på noget radikalt anderledes eller et bredere udvalg at drikke, cocktails og videre, end hvad man er vant til eller ellers kan nå at gribe fat i under en hastig pub crawl.

Vi siger ikke, at man skal prøve hele udvalget samme aften, det er ikke så sundt, men alle kan jo bestille noget forskelligt, og så kan de smage hinandens drikke i løbet af aftenen.

Man kan jo gentage den succes samme sted eller finde et nyt en anden gang.

Skal du starte et helt specielt sted i form af en bodega på Christianshavn, så vil vi klart sige til dig og din gruppe, at I skal tage på Amager Portvinstue.