Psykoanalyse københavn

Psykoanalyse i København ved dygtig psykoterapeut

Psykoanalyse i København ved dygtig psykoterapeut

Måske har du prøvet at gå i psykolog behandling, eller forsøgt dig med hjælp fra en coach blot for at blive skuffet over hvor lidt det hjalp dig. Så er der noget der tyder på at du bør tage din selvudvikling til det næste niveau, og prøve at gå et spadestik dybere.

Dette kan du for eksempel gøre med en mere analytisk tilgang som tager hele dig og din historik i betragtning når det handler om at finde et udgangspunkt for en effektiv terapi. Og en sådan tilgang finder du i den moderne psykoanalyse, som danner grundlag for det der kaldes psykoanalytisk terapi.

Hvad er psykoanalyse?

Psykoanalyse er en disciplin som første gang så dagens lys i slutningen af det 19. århundrede da neurologen Sigmund Freud – også kendt som psykoanalysens fader eller grundlægger – begyndte at anvende sine teser om det ubevidste i sine terapi sessioner.

Per definition består psykoanalyse af et sæt teorier terapeutiske teknikker som anvendes med henblik på at få indblik i det ubevidste sind, og som til sammen danner en fuldkommen behandlings metode for psykiske og mentale lidelser.

I sit udspring var psykoanalysen særdeles kontroversiel, og dens gyldighed som videnskab anfægtes stadig den dag i dag. Ikke desto mindre har psykoanalyse bevaret en forholdsvis fremtrædende og stærk indflydelse på moderne psykiatri.

De psykoanalytiske begreber anvendes samtidig i vid udstrækning uden for den psykiatriske eller terapeutiske arena, nemlig i forbindelse med såvel litteratur kritik og inden for analyse af film og andre narrativer samt inden for filosofiens verden.

Hvad kan jeg opnå med psykoanalyse?

Med psykoanalyse kan du opnå en dybere indsigt i den helhed som udgør og omgiver dig som menneske. Du kommer til at bringe dig selv i spil på en helt anden måde end inden for traditionel parterapi. Du kan booke tid til psykoanalyse i København på analytiskpsykologi.dk