psykolog

Rådgivning og coaching hos din lokale psykolog

Rådgivning og coaching hos din lokale psykolog

Hvis du føler at dit liv består af én lang række gentagelser af nedgroede mønstre og tendenser, og at du ikke er i stand til at ændre på dette, kan du med fordel opsøge en psykolog. Hos en psykolog vil du opleve en fordomsfri samtale, og du kan i din psykolog finde en værdig sparring partner som er lydhør over for dine problemstillinger. Mange mennesker oplever at de efter et endt psykolog forløb er i stand til at ændre deres liv og komme videre som mere helstøbte individer.

Hvor kan jeg få psykologisk rådgivning i Ringsted?

Er du bosat i Ringsted eller nærmeste omegn kan du hos psykolog virksomheden Psykologisk Rådgivning & Coaching få såvel psykolog behandling som coaching og rådgivning.

Psykologisk Rådgivning & Coaching er erhvervspsykolog Elin Vagner, som er uddannet psykolog og sygeplejerske. Hos erhvervspsykolog Elin Vagner kan du blandt andet få hjælp til personlig udvikling gennem psykolog samtaler som baserer sig på coaching og på teknikker hentet fra evidens baserede behandlings metoder – for eksempel kognitiv og meta kognitiv terapi.

Erhvervspsykolog Elin Vagner benytter sig der ud over af narrative metoder i forbindelse med psykolog samtaler. Dette betyder at dine problemstillinger anskues som en del af din personlige fortælling, hvilket giver et overblik over dine følelser, tanker og handle mønstre og gør det muligt for dig selv at ændre på disse.

Når du gennemgår et psykologisk coaching og samtale forløb hos erhvervspsykolog Elin Vagner fra Psykologisk Rådgivning & Coaching vil en del af terapien bestå i hjemmeopgaver som skal gøre dig mere bevidst om hvorledes din personlige fortælling udspiller sig i hverdagen. Dette kan hjælpe dig til en dybtgående bevidsthed om – og en højere erkendelse af – hvilke mekanismer som styrer din adfærd og dine reaktioner.

Du kan læse mere om erhvervspsykolog Elin Vagner, og bestille tid til psykolog samtaler hos Psykologisk Rådgivning & Coaching, på psykologiskcoaching.dk