psykolog

Ramt af livet? Få hjælp hos en psykolog

Ramt af livet? Få hjælp hos en psykolog

De fleste af os oplever på et eller flere tidspunkter i løbet af vores liv at havne i en krise. En sådan kan opstå som følge af en livs ændrende begivenhed, for eksempel alvorlig sygdom, en ulykke, et dødsfald eller en skilsmisse.

Det er ganske normalt at man i forbindelse med en sådan begivenhed pludselig føler en vis trang til at tage sit liv op til revision. Og til dette formål kan du få brug for hjælp fra en dygtig psykolog, så som for eksempel Lars Bjarnø.

Hvem er Lars Bjarnø?

Lars Bjarnø er din psykolog på Østerbro, på Frederiksberg og i Lyngby. Hos Lars Bjarnø kan du få hjælp til håndtering af en lang række psykiske og mentale lidelser. Det kan for eksempel dreje sig om angst eller depression – og så har Lars Bjarnø mange års erfaring med at hjælpe stress ramte patienter med at komme videre i livet.

Du kan også bruge psykolog Lars Bjarnø som din sparring partner i forbindelse med dit eget selvudviklings projekt. Hos Lars Bjarnø kan du få hjælp og støtte til at lære dig selv bedre at kende og der igennem finde de redskaber du skal bruge til at bygge dit selvværd op.

Psykolog Lars Bjarnø hjælper også gerne samspilsramte par og familier som har brug for en hjælpende hånd til at få forholdet tilbage på sporet. Og hvis du gennemlever en af de berømte livskriser eller eksistentielle kriser kan du hos Lars Bjarnø få den bedste hjælp til at bearbejde de følelser som er forbundet hermed.

Lars Bjarnø tilbyder samtaler i egen klinik, nemlig Psykologerne ved Østerport som ligger centralt på Østerbro tæt på offentlig transport. Du kan også vælge at konsultere psykolog Lars Bjarnø i Resonanshuset i Lyngby, hvis dette passer dig bedre. Book tid til din første psykolog konsultation hos psykolog Lars Bjarnø via hjemmesiden larsbjarno.dk