restaurant i tønder

Restaurant i Tønder serverer gourmet måltider til en rimelig pris

Restaurant i Tønder serverer gourmet måltider til en rimelig pris

Langt de fleste mennesker sætter pris på et lækkert restaurant besøg i ny og næ. Restauranten behøver ikke at være hverken NOMA eller d’Angleterre for at udgøre rammen om en god og mindeværdig gastronomisk oplevelse – og på samme måde behøver et gourmet måltid ikke at koste spidsen af en jetjager. Det er udelukkende et spørgsmål om at vælge den rette restaurant.

Selvfølgelig kan man godt som beboer i den sydlige del af Jylland føle, at der er lidt langt mellem snapsene når det handler om de store kulinariske oplevelser. Men faktisk behøver du ikke at rejse så langt som til de større danske byer, hvis du for eksempel er bosiddende i Tønder. Her finder du nemlig Restaurant ROS – en af de bedste danske gourmet restauranter anno 2020.

Hos Restaurant ROS finder du, med bagmændenes egne ord, gourmet mad i øjenhøjde – og det til ganske overkommelige priser!

Hvad står menuen på hos Restaurant ROS?

De dygtige kokke hos Restaurant ROS har tilbragt mange år i køkkenet hos velrenommerede danske restaurationer så som Søllerød Kro, Cofoco og Brdr. Prices restauranter i København. Herfra har kokke duoen medbragt en masse viden om tilberedning af lækre og velsmagende retter, som de har valgt at tage med sig hjem til henholdsvis Tønder og Fredericia.

På de to restauranter kan du således nyde lækker og vel tilberedt gourmet mad, fremstillet af friske lokale råvarer og anrettet med stil og sans for detaljen. Samtlige retter serveres naturligvis med udsøgte vine, specielt udvalg til at matche de varierende smags indtryk fra disse retter som udgør 3 eller 5 retters menuen. Du kan nyde såvel synet som smagen af dit helstøbte måltid, som bærer præg af professionel tilberedning og en stor kærlig hed til faget.

Hvis du ønsker at bestille bord på Restaurant ROS, kan dette gøres via hjemmesiden restaurantros.dk