stress

Sådan gør du noget ved din stress

Sådan gør du noget ved din stress

Føler du dig presset i din hverdag, og har du for meget om ørene? Så kan det være, at du lider af stress, men at du ikke selv har tænkt over det. Det er vigtigt, at du lytter til din krop, og at du gør noget ved det, hvis du lider af stress og udbrændthed, fordi det kan være rigtig alvorligt for dig, din krop og dit helbred. Her kan du læse mere om, hvad du kan gøre ved stress og udbrændthed. 

Sådan lærer du at slappe af i en hverdag med stress

Arbejder du lidt for meget, og tager ud alt for meget på dine skuldre, og kan du begynde at mærke det i kroppen? Det kan være, at du allerede er begyndt at vise symptomer på stress, eller at du kan mærke, at din krop beder dig om at slappe lidt af. 

Det er vigtigt, at du lærer at lytte til din krop, og at du lærer at sige nej. Du kan ikke nå alting, og du kan ikke være alle steder på én gang. Derfor er det vigtigt, at du lærer at sige nej og kun har fokus på, hvad du laver lige her og nu. 

Den rigtige behandlingsform af stress og udbrændthed

Hvis du lider af stress og udbrændthed, så er Lars Roed Andersens psykoterapi lige noget for dig. Det kan få dig til at få en idé om, hvor slem din tilstand er, og hvad du kan gøre ved det, både mentalt og fysisk. 

Psykoterapi hos Lars Roed Andersen kan bruges sammen med din læge, så du kan få hjælp mentalt, men så du også kan snakke med din læge om en evt. sygemelding og medicinering. På den måde kan du få den absolut bedste behandling af stress og udbrændthed og komme på rette spor igen.