Healings Kurser

Sådan kan du bruge et healingkursus i din hverdag

Sådan kan du bruge et healingkursus i din hverdag

Har du på fornemmelsen, at du kan noget med dine hænder, og at du er særlig modtagelig over for andres energier, kan det være en god ide for dig, at du overvejer et healingkursus. Der kan du lære, hvordan du bruger energierne på den rigtige måde. 

Måske har du ingen planer om at blive healer selv, og det vil derfor være naturligt, at du er skeptisk i forhold til, hvad du så skal bruge et healingkursus til. Men hvis du arbejder med mennesker i det daglige, kan det være guld værd for dig, at du mestrer nogle af healingteknikkerne. Nogle af de oplagte jobs er for eksempel, hvis du arbejder som sygeplejersker eller pædagog. 

Arbejder du som for eksempel frisør, har du jo også med mange mennesker at gøre hver dag, og det kan derfor også være en stor fordel for dig, at du kan finde ud af, hvordan du bruger dine kræfter på den rigtige måde. Og hvordan du skærmer dig mod andres energier. 

Find kursus her

Et af de steder, hvor du har mulighed for at tage et healingkursus, er hos lana-kiroman.dk. Hun driver Lana Academy, hvor du kan lære om eller få en session i en række forskellige sprituelle praksisser.

Hvis du ønsker at tage hendes healingkursus, skal du sætte fire dage af til det. Der kommer du igennem alle de grundlæggende elementer i forbindelse med healing. Det kan være en stor hjælp for dig i forhold til at afklare, om du nu også har særlige evner eller ej, og hvordan du i så fald skal bruge dem. 

Kurserne foregår på små hold i Esbjerg. De små hold skaber en intim atmosfære, hvor det vil være naturligt og trygt for dig at åbne op omkring de oplevelser, du har haft. Dermed kan du virkelig føle dig sikker og tryg. Læs mere om healingkurset på https://lana-kiroman.dk/angel-healing-therapist