ammevejledning

Søg ammevejledning hvis amningen svigter

Søg ammevejledning hvis amningen svigter

editorial

Mange kvinder oplever stor sorg og en hel del skyldfølelse, hvis de ikke er i stand til at amme deres børn. Det ikke at kunne mætte barnet på naturlig vis er i vores samfund forbundet med skam, og omgivet af et stort tabu.

Amning betragtes som den eneste rigtige måde, og samtidig som helt essentiel for tilknytningen mellem or og barn. Og derfor er mange kvinder ulykkelige over ikke at være i stand til at amme lige med det samme.

Men sådan behøver det ikke at være. Hvis du har problemer med amning bør du søge hjælp til enten at få igangsat denne eller finde andre løsninger. Og til det formål kan du vælge Din Fødselsterapeut.

Hvem er Din Fødselsterapeut?

Din Fødselsterapeut er en konsulent tjeneste som kan hjælpe gravide og ammende kvinder med at overkomme de forhindringer som kan opstå i den anledning.

Kvinden bag Din Fødselsterapeut, Laura Karlsson, er uddannet social og sundheds assistent og har igennem mange år arbejde på barsels afsnittet på Rigshospitalet i København. Laura Karlsson har siden gennemført uddannelser i ammevejledning og fødselsterapi samt fødselsforberedelse og gravidmassage.

Hos Laura Karlsson fra Din Fødselsterapeut er du garanteret en top professionel behandling som samtidig er yderst personlig og tager udgangspunkt i netop dine oplevelser. Laura Karlssons mission er at yde den mest kvalificerede hjælp til gravide og barslende kvinder som har brug for ekstra hjælp og støtte.

Ammevejledning hos Laura Karlsson tager afsæt i den enkelte kvinde og hendes oplevelser med amning, og har til formål at hjælpe med at finde den bedst mulige løsning. Når du modtager ammevejledning hos Laura Karlsson fra Din Fødselsterapeut kan du være helt sikker på at få en tilbundsgående behandling ud fra netop dine personlige dispositioner.

Du kan læse mere om Laura Karlsson og Din Fødselsterapeut, og bestille tid til konsultation angående ammevejledning, via hjemmesiden https://www.dinfoedselsterapeut.dk/ammevejledning/.