parterapi

Styrk jeres forhold med parterapi

Styrk jeres forhold med parterapi

editorial

Når man bliver voksen og finder sammen i et fast parforhold kan man hurtigt komme til at befinde sig i en situation hvor man føler man ikke hører hjemme. Dette sker typisk når forelskelsen damper af og pludselig erstattes af vasketøj, indkøb, madlavning, bleskift og så videre.

Lad en parterapeut hjælpe jer med at genfinde fællesskabet

Det er ikke alle forhold som har gnisten og forelskelsen bevaret intakt. Når der kommer børn ind i billedet, og der går hverdag i den, kan det være endog særdeles svært at genfinde lysten og den gensidige fascination.

For nogle par kan det være svært at acceptere at intimiteten forsvinder. Her handler det om at finde ud af hvad de enkelte parter drømmer og og ønsker sig – og om man er interesseret i at bygge forholdet op på nogle andre værdier end dem man fandt sammen om til at begynde med.

image

Når intimiteten svigter i et parforholdet vil det typisk være den ene part som føler sig ladt tilbage på perronen. Her er det vigtigt at begge parter bliver hørt. Der er nemlig sjældent tale om onde intentioner fra den anden parts side. Der kan være andre ting der nager. Og disse er vigtige at få frem i lyste.

Hos en parterapeut kan I begge få mulighed for at sætte ord på de følelser som kan virke overvældende og svære at forholde sig til i hverdagen parterapi kan betragtes som et frirum hvor det kun handler om jer – ikke børnene, huset, karrieren eller venner og familie. Med hjælp fra en dygtig parterapeut vil I kunne komme tættere på en løsning på jeres problemer. Og så vil I hurtigt kunne finde fælles fodslag igen.

Gå trygt til parterapi i Vanløse

Hvis du og din partner leder efter en dygtig parterapeut i Vanløse kan I med fordel vælge Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching – læs mere på lihncoaching.dk