healing uddannelse

Tag en healing uddannelse og få større indsigt

Tag en healing uddannelse og få større indsigt

Føler du, at du sidder fast på et uhensigtsmæssigt niveau i din personlige udvikling? Så bør du overveje en healing uddannelse.

Hvem kan tage en healing uddannelse?

Healing uddannelser er for alle som ønsker at få mere spiritualitet ind i deres liv og samtidig gerne vil hjælpe andre mennesker med at opnå bedre balance på det åndelige om psykiske plan. Mange af de mennesker som vælger en healing uddannelse er i forvejen pædagoger, massører, terapeuter eller mennesker som arbejder professionelt med omsorg hver dag.

I denne type jobs vil man nemlig ofte være udsat for at ens egen energi bliver drænet eller man opsuger dårlig energi fra sine klienter fordi man ikke i tilstrækkelig grad formår at beskytte sig imod disse mekanismer. Dette er ikke godt for hverken behandleren eller klienten – og derfor er det en god idé at lære visse healing teknikker hvis man ønsker at kunne vedblive med at udføre sit arbejde.

Der er dog også mange mennesker fra andre brancher som blot ønsker at inddrage det spirituelle mere i deres hverdag, eller som gerne vil kunne udføre selvhealing eller healing på andre mennesker i deres nære omgivelser. Uanset om du arbejder med mennesker eller ej er du selvfølgelig velkommen på et healing kursus hos Lara Kiroman fra Lana Håndlæsning & Energimassage.

Lana Håndlæsning & Energimassage tilbyder uddannelse inden for blandt andet håndlæsning (kiromanti) og blindtegning samt læsning af englekort og healing ved hjælp af engle energi. Disse kurser kan alle tages online og kræver ingen forkundskaber.

Hos Lana Håndlæsning & Energimassage kan du også tage en uddannelse som sjæleguide, den såkaldte Soul Guide uddannelse. Her får du mulighed for at gøre op med de karmiske forhold som hindrer dig i at udleve dit fulde potentiale, og giver dig øget indsigt i dine egne dybder. Du kan læse mere om healing uddannelse på lana-kiroman.dk.