Uden Kategori

Terapi for krop, sind og sjæl

Terapi for krop, sind og sjæl

Døjer du med uforklarlige smerter og spændinger i din krop på daglig basis – eventuelt som eftervirkninger efter kronisk stress? Føler du, at det er svært at finde tilbage til en rolig og vel afbalanceret tilstand i krop og sind – og er det, som om du er fastlåst i de samme mønstre, uden mulighed for at slippe ud af disse? Så bør du opsøge professionel hjælp – eventuelt i form af en dygtig psykoterapeut og kropsterapeut, som kan hjælpe dig via krops- og psykoterapi.

Hvad er krops- og psykoterapi?

Krops- og psykoterapi er en kombination af kropsterapi og psykoterapi. Hvor psykoterapi i høj grad anvender samtalen og dermed det bevidste, kognitive sind som indgangs vinkel, vil krops- og psykoterapi i højere grad fokusere på krop og sind som en helhed.

Filosofien bag denne disciplin er, at vore følelser og erfaringer lagres i kroppen. Kroppen vil på langt mere umiddelbar vis end det bevidste sind respondere på genkaldelse af traumer eller andre ubehagelige oplevelser, og ved at gå gennem kroppen kan man således som terapeut skyde genvej til det underbevidste sind. Du vil opdage, at når kroppen inddrages i behandlingen, vil der ikke være langt til de ønskede forandringer – og du vil hurtigere opnå dine mål, hvad end disse handler om heling efter stress eller opbyggelse af et stærkere selvværd.

Hvor finder jeg en dygtig og kompetent krop- og psykoterapeut i Aalborg?

Leder du således efter en dygtig behandler, som kan tilbyde et holistisk og inddragende forløb for både krop og sind, kan det anbefales, at du tager et kig på krop- og psykoterapeut Birgitte Jørgensen. Birgitte Jørgensen har indtil flere uddannelser og certificeringer i bæltet, lige som hun har mange års erfaring med krops- og psykoterapi. Du kan læse mere, og kontakt Birgitte Jørgensen med henblik på en aftale, på kroppsykoterapeut.dk