stressbehandling

Vedvarende stressbehandling eller behandling ad flere omgange?

Vedvarende stressbehandling eller behandling ad flere omgange?

Ville det ikke bare være fantastisk, hvis man kunne gå til stressbehandling en enkelt gang i ens liv, og så ville man aldrig opleve stress igen på samme måde, som når man bliver vaccineret for børnesygdomme?

Desværre kan man lidt sammenligne det med en tur hos mekanikeren, for selvom forskellen her er, at man direkte kan se, hvad man skal gøre ved bilen, der er i stykker, hvoraf stress som bekendt ikke har nogle knapper, man kan dreje på, men man bare kan se symptomerne.

For bilen kan godt gå i stykker på forskellige måder og nogle gange jo også på samme måde, hvorfor man tit skal til mekanikeren, og det kan blive det samme med stress, hvis man oplever det flere gange i livet, eller man skal bruge nogle intense omgange af behandling.

Så går man måske til stress behandling i Viborg, fordi dette passer bedst til en med afstanden, man bor selv i Viborg, eller man bare kender en behandler i denne by, som man har hørt godt om eller selv har god erfaring med.

Men bare fordi, man skal bruge flere behandlinger mod stress, så er det ikke ensbetydende med, at man er et dårligt menneske på samme måde, at man kan blive sur på bilen, hvis den går for meget i stykker, så man overvejer at skifte den ud.

Man forsøger jo bare at passe på sig selv ved at blive behandlet for stress, for det kan jo være, at man tror, man er kureret for stress, og måske er man også det i denne omgang, men derfor kan man sagtens blive ramt af stress senere, der skal behandles.

Så har man måske fået nogle værktøjer til at tage sig af stressen, men det vil altid være godt at kunne komme i kontakt med en anden, der kan behandle en, så man ikke står alene med det.